duminică, 23 decembrie 2007

Unde dragoste nu e, nimic nu e... eventual exista buzz-ul

„Yubesc o persoana din lista mea daca se recunoaste sa dea buzz (trimite mai departe asa vei afla cine din lista ta te iubeste) g.m :))) ce dume :))”

De unde sa incep?
Incep de la prima litera. „Yubesc”. Agramatul poate a vrut sa scrie „Iubesc” dar cum pocim limba romana in fiecare secunda cu „k” in loc de „ca”, „j” in loc de „ș” s.a.m.d. ...

Mai departe: treceti peste faza cu iubitul, va rog frumos! Aveti maxim 18 ani. Nu aveti de unde sa stiti ce e iubirea, si la cat de cretini sunteti, probabil nu veti afla niciodata.

In punctul „daca se recunoaste” toate toapele se aliniaza sa dea preamaritul buzz. Vezi-doamne „te iubesc, baga-ma in seama, am nevoie de atentie, altfel materia corporala mi se va prelinge pe podea ca si cum as fi facut baie in acid sulfuric. TE ROG BAGA-MA IN SEAMA! Sunt o cretina ce necesita atentie.” (dupa caz, adjectivele se pot trece si la masculin, ca doar exista metrosexuali, har Domnului!)

„Trimite mai departe”, astfel incat mesajul asta al carui miros de prostie il simt prin ecran sa ajunga in toate coltisoarele, sa contamineze conversatiile tuturor cu virusul scaderii iq-ului.

Dupa ce ca esti cretin de-a dreptul si trimiti mesajul asta lipsit de sens, dar plin de stupiditate, mai si zici ca e o prostie. Puiule: qui s’excuse s’acuse! (Cine se scuza se acuza)

Inchei cu cuvantul „duma” care mai nou e folosit absolut peste tot, desi in DEX nu apare. Dar hei! Pt noi nu konteaza ca nu apare in dex-u’ ala. Noi s’tem super mijto ji orikum nu vbim in lb rom. Deci ce importanta mai are?

P.S.: Ca sa nu mai mentionez ca semne de punctuatie moca!

2 comentarii:

Memelo' spunea...

Esti rea, dar ai dreptate...

Demostene spunea...

Prostia e perpetuata tot mai mult in mediul cybernetic, din pacate...

Vorba "aia": Daca prostia ar durea, ar fi numai gemete :) (in loc de audibles-uri)