luni, 29 octombrie 2007

Copii. Clone

Trec una cate una pe coridoare, si toate arata la fel: aceeasi freza, aceleasi haine; daca le-ai pune una in fata celeilalte ar crede ca se uita in oglinda. Nici nu si-ar da seama de diferenta.

Da, vorbesc de pupezele care defileaza mai peste tot acum si parca sunt una si aceeasi persoana multiplicata de n ori. Nu mai au stil, parca si-au pierdut orice simt al gustului propriu. Si imi irita globurile oculare. Ma omoara ideea ca toti am devenit clone Chanel, Versace, Louis Vuitton, sau cine mama naibii mai „elibereaza pe piata” aceste asa-zise stiluri. E okay sa vezi cate o gentuta cu stil, sau vreun accesoriu care sa fie ultra la moda. Dar sa fim seriosi! E culmea sa vedem ca sunt clone. La propriu! Si cu ce scop? Sa fie „trendy”. Eu zic ca e cu mult mai trendy sa ai un stil propriu, sa te imbraci cum iti convine tie (si sta bine!).

Dar cine sunt eu in masura sa le judec? La urma urmei, ele sunt cele care cunosc ultimele tendinte in moda... (am spus-o si pe asta).

4 comentarii:

Madalina spunea...

Sunt total de acord cu tine. Pe mine cel mai mult ma intriga tricourile/bluzele pe care scrie "Rock" sau "Punk" sau ceva de genul, si in jurul acestor cuvinte sunt lipite tot felul de paiete, care mai de care mai stralucitoare, in fine... o sa dispara si moda asta, la fel ca toate celelalte. Sunt curioasa ce urmeaza *grabs popcorn*.

Demostene spunea...

din cate stiu e "globii oculari", dar doar in acest caz.Oricum mesajul tau conteaza mai mult.je suis d'acord.

Flavi-a spunea...

nu clone... in uniforma... totzi se imbraca la fel de parca ar avea uniforme :))

Flavi-a spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.